up

Tilaa eKampusoppimateriaali

Valitse haluamasi tuote ja klikkaa tilaa painiketta. Voit maksaa verkkopankissa, kaikilla pankki- ja luottokorteilla tai voit valíta mobiilimaksun tai maksupalvelun tarjoaman osamaksun. Oppimateriaali on käytettävissä heti maksun jälkeen.

12kk lisenssi
monipuolinen oppimateriaali
eKampus - sähköinen oppikirja 12 kk

12 kk lisenssi. Voit käyttää oppimateriaalia tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

57 € / 1 vuosi

Tilaa 12kk
24kk lisenssi
Miten sinä opit?
eKampus - sähköinen oppikirja 24 kk (alennus 20%)

24 kk lisenssi. Säästä 20%! Voit käyttää oppimateriaalia tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

91 € / 2 vuotta

Tilaa 24kk
36kk lisenssi
oppimateriaali on aina mukana
eKampus - sähköinen oppikirja 36 kk (alennus 30%)

36 kk lisenssi. Säästä 30%! Voit käyttää oppimateriaalia tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

139 € / 3 vuotta

Tilaa 36kk
Pientyövälineet
mKokin työvälineet
Kokin pientyövälineet

Ammattitason pientyövälineet ammattikeittiöihin ja kotiin. Ammattikokkien suosittelemat työvälineet edulliseen hintaan. Jokainen kokki tarvitsee näitä työvälineitä!

Ruostumattomasta teräksestä (AISI 430) valmistetut pientyövälineet. Kaikki välineet voidaan puhdistaa astianpesukoneessa. Paketti sisältää Kalanruotopihdit 12 cm, teroitettavat ja trimmattavat keittiöatulat 30 cm sekä vihannesten/perunankuorija 13 cm.

11.90 € + lähetys 5 €

Tilaa
Ilmastovastuu
Ilmastovastuu
Ilmastovastuullinen toiminta -verkkokurssi (eBook)

Tutkinnonosa on kaikissa 1.8.2022 voimaan tulleissa ammatillisissa perustutkinnoissa. Kurssi sisältää mm. osiot: kasvihuoneilmiö, hiilenkierto ja maaekosysteemi, ilmastonmuutos ilmiönä, kiertotalous, ylikulutus ja kriittinen kuluttaminen, ilmasto-oikeudenmukaisuus jne. Verkkokurssi sisältää oppimispelejä, välitehtäviä, linkkejä, kuvioita ja sisältömateriaalia. Lopuksi opiskelija tekee lopputestin, jossa näyttää osaamisensa. Verkkokurssi sopii itseopiskeluun sekä lähiopetuksen materiaaliksi.

Verkkokurssin tunnukset toimitetaan automaattisesti heti maksun jälkeen. Tunnukset ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

28 € / 6 kk

Tilaa
Hygieniapassi
Hygienia osaaminen
Hygieniapassi -verkkokurssi (eBook)

Tämä eBook sisältää tietopuoliset asiat hygieniaosaamistestiä varten. Oppimateriaalissa on asiat jaksotettu sopiviin kokonaisuuksiin ja voit opiskella asiat lukemalla, pelaamalla ja videoiden avulla. Jokainen osio päättyy testiin jonka avulla tiedät osaavasi opiskellut asiat. Kurssin lopussa on monipuolinen harjoitustesti, jonka avulla voit testata osaamistasi virallisen hygieniaosaamistestin tapaan.

Kirja koostuu asiasisällöstä, peleistä, videoista ja osaamistesteistä. Kirja on sähköinen teos ja tunnukset toimitetaan automaattisesti heti maksun jälkeen. Tunnukset ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

28 € / 6 kk

Tilaa
Juomat ravintolassa
Juomat ravintolassa
Juomat ravintolassa -verkkokurssi (eBook) Suomeksi ja Ruotsiksi

Tähän oppimisympäristöön on koottu anniskeluravintolassa myytävien juomien keskeiset sisällöt. Materiaali sisältää erilaisten juomien valmistamisen, juomien esittelyn sekä niiden käyttötarkoituksen.

Oppimateriaali on jaettu selkeisiin kokonaisuuksiin. Jokaisen kokonaisuuden lopussa on oppimispelejä, joiden avulla voi oppia ko. kokonaisuuden sisältöjä pelaamalla. Opintokokonaisuuksien jälkeen on harjoitustestejä, joiden avulla voi katsoa miten hyvin hallitsee asiat. Harjoitustestien tulokset tallentuvat myös opettajan tietoihin. Kurssin lopuksi on testi, jonka avulla voi näyttää osaamisensa. Lopputestissä on kysymyksiä koko materiaalin aihealueista.

Kirja koostuu asiasisällöstä, peleistä, videoista ja osaamistesteistä. Kirja on sähköinen teos ja tunnukset toimitetaan automaattisesti heti maksun jälkeen. Tunnukset ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

I denna inlärningsmiljö finns central fakta om drycker som säljs i utskänkningsrestauranger. Materialet innehåller fakta om dryckernas framställning, presentationer av dryckerna och fakta om hur dryckerna används. Efter varje helhet finns det övningsspel som hjälper dig att lära dig mera.

28 € / 6 kk

Tilaa (FIN & SWE)
Luonnontuotteet
Miten sinä opit?
Kahvilapalvelut
oppimateriaali on aina mukana
Kahvilapalvelut - kahvilassa työskentely (eBook)

Tämä verkkokurssi (eBook) on tarkoitettu ravintola- ja cateringalan sekä matkailualan opintoihin ja se vastaa opetussuunnitelman ammattitaitovaatimuksia. Kirja valmentaa Sinua työssäoppimista, ammattiosaamisen näyttöjä ja tulevaa ammattia varten.

Kirja on jaettu omiin osioihinsa ja jokaisen osion jälkeen on osaamistehtäviä ja pelejä, joiden avulla voit seurata oppimistasi. Lopuksi voit tehdä osaamistestin ja näyttää sen avulla osaamisesi.

Kirja sisältää runsaasti kuvia ja huomiolaatikoita, jotka helpottavat havainnointia ja oppimista.

28 € / 6 kk

Tilaa